Boudewijnlaan 95/6, 3630 Maasmechelen
€ 309.000
  • 167 m²
  • 2
Boudewijnlaan 95/6, 3630 Maasmechelen
€ 309.000
  • 167 m²
  • 2
Duplex te koop in Maasmechelen

Ontdek dit prachtige duplex-appartement met een royale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 167 vierkante meter, gelegen op een toplocatie in Maasmechelen. Dit ruime appartement combineert modern comfort met een stijlvolle afwerking en is perfect voor wie op zoek is naar een ruim en lichtrijke woonst in een rustige woonomgeving. Op slechts 5 minuten van het bruisende centrum van Maasmechelen, geniet deze eigendom van een gunstige ligging in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en winkelcentra zoals M2 en Maasmechelen Village. De nabijheid van de af- en oprit van de autostrade richting Nederland en Brussel/Antwerpen voegt nog meer gemak toe aan deze aantrekkelijke locatie.

Bij binnenkomst in de inkomhal wordt u meteen verwelkomd door een gevoel van ruimte en licht. De inkomhal geeft toegang tot de leefruimte, een eerste slaapkamer en de trap naar de bovenverdieping.

De leefruimte, met zijn lichte parkettegelvloer en grote raampartijen, zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en biedt voldoende ruimte om zowel een gezellige zithoek als een eethoek te creëren. De open indeling maakt het een ideale ruimte om te ontspannen of gasten te ontvangen.

Achter de leefruimte bevindt zich de moderne, volledig uitgeruste keuken. Deze keuken biedt alle comfort dat u nodig heeft voor het bereiden van heerlijke maaltijden: een keukeneiland, kookplaat, afzuigsysteem, vaatwasser, spoelbak, heteluchtoven en voldoende opbergkasten. De keuken sluit perfect aan op de leefruimte, waardoor koken en gezellig samenzijn moeiteloos samengaan.

Op dezelfde verdieping vindt u ook een prachtig afgewerkte badkamer, die een echte blikvanger is. De badkamer beschikt over een volledig betegelde inloopdouche, een ligbad, dubbele lavabo en een handige make-uptafel. Verder is er op deze verdieping een gastentoilet en een berging met een lavabo en aansluiting voor een wasmachine, wat zorgt voor extra gemak.

De eerste slaapkamer op deze verdieping is ruim en voorzien van een veluxraam, wat zorgt voor aangename lichtinval. Deze kamer kan ook perfect dienen als bureau of logeerkamer.

De trap in de inkomhal leidt naar de bovenverdieping, waar zich nog 2 zeer ruime slaapkamers bevinden. Beide kamers zijn perfect afgewerkt en bieden tal van mogelijkheden voor inrichting. Bovendien is er een extra kamer die gebruikt kan worden als dressing of hobbyruimte, evenals een kleine bergruimte voor extra opbergmogelijkheden. Ook de bovenverdieping beschikt over een moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Deze tweede badkamer zorgt ervoor dat elke verdieping zijn eigen sanitaire voorzieningen heeft, wat ideaal is voor gezinnen of gasten.

Een groot pluspunt van dit duplex-appartement is het gezellige terras aan de voorzijde van het gebouw, waar u heerlijk kunt ontspannen in de buitenlucht. Verder beschikt het appartement over een garagebox, waardoor parkeren nooit een probleem is en uw wagen veilig staat.

PLUSPUNTEN:

  • Bewoonbare oppervlakte van 167 m²
  • Ruime en lichte leefruimte met parkettegevloer
  • Moderne keuken met keukeneiland en alle nodige toestellen
  • Twee stijlvolle badkamers
  • Drie ruime slaapkamers
  • Terras aan de voorzijde
  • Garagebox

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:

- Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: in aanvraag
- Stedenbouwkundige bestemming: in aanvraag
- Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: in aanvraag
- Verkavelingsvergunning: in aanvraag
- Overstromingsgevoeligheid:
P-score: A
G-score: A
- EPC: 263 kWh/m2

360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 309.000

Gebouw

Bewoonbare opp.
167,0 m²
Constructie
Halfopen
Bouwjaar
1995
Staat
Uitstekend
Verdieping
1
Verdieping(en)
2

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
2
Terras
Ja

Ligging

Omgeving school
Ja
Omgeving openbaar vervoer
Ja
Omgeving winkels
Ja
Omgeving autosnelweg
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee
Videofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC
263 kWh/m²
EPC unieke code
20241001-0003380168-RES-1
EPC klasse
C

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
ja
Bodemattest
Ja
Stel je vraag
Duplex te koop in Maasmechelen
Duplex te koop in Maasmechelen
€ 309.000
Boudewijnlaan 95/6, 3630 Maasmechelen
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden