Louis Mercierlaan 5, 3630 Maasmechelen
€ 1.500 p/m
  • 225 m²
  • 4
Louis Mercierlaan 5, 3630 Maasmechelen
€ 1.500 p/m
  • 225 m²
  • 4
Huis te huur in Maasmechelen

Bent u op zoek naar een ruime en moderne woning in een levendige en goed bereikbare buurt? Dan is deze prachtige woning op de Louis Mercierlaan 5 in Maasmechelen precies wat u zoekt! Gelegen in het hart van Maasmechelen, biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort, stijl en gemak.

 

De woning is ideaal gelegen, vlakbij alle voorzieningen die Maasmechelen te bieden heeft. U vindt scholen, winkels en openbaar vervoer allemaal op korte afstand. Bovendien zorgt de nabijheid van de op- en afrit van de E314 voor een vlotte woon-werkverbinding.

 

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal. De leefruimte is royaal en voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, wat een aangename en open sfeer creëert.

 

De ruime keuken is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur die u nodig heeft, waaronder twee splinternieuwe koelkasten met diepvriesvakken, een vaatwasser, een heteluchtoven, een 5-pits gasvuur en een dubbele lavabo. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een hal met bergruimte, een douchecabine en een toilet, die tevens toegang biedt tot de tuin.

 

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een praktische bureauruimte, ideaal voor wie werk en privé op een aangename manier wil combineren. De eerste en tweede verdieping bieden samen vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een dressingruimte. Deze indeling zorgt voor voldoende privacy en comfort voor het hele gezin.

 

De woning beschikt over een mooie tuin met een grasveld en een aangelegd terras, hier kan u heerlijk ontspannen en genieten van de buitenlucht.

 

Wilt u deze prachtige woning bezichtigen of meer informatie ontvangen? Contacteer ons via office@immofusion.be

Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 1.500 per maand

Gebouw

Bewoonbare opp.
225,0 m²
Constructie
Halfopen
Staat
Hernieuwd
Verdieping(en)
3

Terrein

Tuin
Ja

Indeling

Keuken
Ja
Terras
Ja

Garage

Buitenparking
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee
Alarm
Ja

Energie

EPC
247 kWh/m²
EPC klasse
C
Stel je vraag
Huis te huur in Maasmechelen
Huis te huur in Maasmechelen
€ 1.500 p/m
Louis Mercierlaan 5, 3630 Maasmechelen
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden