Voortstraat 58, 3550 Heusden-Zolder
€ 299.000
  • 275 m²
  • 5
  • 1.714 m²
Voortstraat 58, 3550 Heusden-Zolder
€ 299.000
  • 275 m²
  • 5
  • 1.714 m²
Ruime woning met 5slpk + groot perceel in bosrijke omgeving!

Bij ImmoFusion  7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.

Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!

In de voortstraat 58 bevindt zich deze charmante split level woning gelegen in een rustige straat te midden van een bosrijke omgeving. De split level karakteristieken vallen meteen op door de ramen op verschillende hoogtes, wat de unieke architectuur benadrukt. Met een groot perceel, inpandige garage en vijf slaapkamers biedt deze woning volop ruimte en tal van mogelijkheden.

 

Bij binnenkomst via de inkomhal vallen de splitlevel elementen binnenshuis direct op. De inkomhal leidt naar de centraal gelegen keuken, die nog in goede staat verkeert en uitkijkt op zowel de eetkamer als de tuin. Vanuit de keuken nemen we een aantal treden naar de laagste verdieping van het huis. Hier vinden we vier kelderkamers, een inpandige garage en een grote ruimte die ideaal is als wasplaats. Dankzij de split levels zijn deze kamers voorzien van ramen die natuurlijk licht binnenlaten. Achter de wasplaats bevindt zich een functionele ruimte met een achterdeur naar de tuin.

 

Aan de linkerkant van de inkomhal ligt de lichtrijke woonkamer. Naast de woonkamer is er een tussenkamer die naar de keuken leidt. De tussenkamer biedt tal van mogelijkheden en kan dus eventueel gecombineerd worden met de woonkamer tot één grote leefruimte. Laat je verbeelding maar in gang schieten. Achteraan de woning, bevindt zich een apart toilet en een gelijkvloerse slaapkamer. Dit is één van de grotere slaapkamers in het huis, die ook kan dienen als bureau of speelkamer. De eetkamer met enerzijds een groot raam dat uitkijkt op de rustgevende achtertuin en anderzijds een gezellig raam met zicht op de keuken, bevindt zich ook achteraan. Door de muur tussen de eetkamer en de keuken weg te halen, kan een open keuken gecreëerd worden.

 

Via de inkomhal nemen we een aantal treden omhoog naar een lange hal met vier slaapkamers en een badkamer. De master bedroom ligt meteen rechts, gevolgd door de badkamer met een tweede toilet, dubbele lavabo en ligbad waar u in kan douche. Verderop bevinden zich twee kleinere kamers, waarvan één met inbouwkasten die als dressing kan dienen of gebruikt kan worden om de badkamer uit te breiden. Aan het einde van de gang ligt nog een ruime slaapkamer. Deze verdieping heeft ook een deur met daarachter een vaste trap die naar de zolderruimte leidt. De zolder is een grote, lichte ruimte die naar eigen wens kan worden ingericht.

De woning ligt op een groot omheind perceel met een goed onderhouden tuin. De lange oprit met hek reikt helemaal tot achterin de tuin. De tuin is zorgvuldig onderhouden met prachtige bloemen, planten en boompjes, wat een vreedzame sfeer creëert. Een overdekt prieel biedt de mogelijkheid om zelfs op regenachtige dagen buiten te zitten. Achterin de tuin is een gedeelte afgebakend voor een moestuin met een serre en vruchtbare grond, perfect voor tuinliefhebbers en dierenliefhebbers. Helemaal achterin bevindt zich een tuinhuis.

De ligging van de woning is ideaal, nabij het centrum van Heusden in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer, grenzend aan een bosrijke omgeving. Dit is een prachtige plek om te wandelen en te fietsen. Supermarkten zijn binnen vijf minuten rijden te bereiken en er is een goede verbinding met Heusden-Zolder en Beringen. Ook het centrum van Koersel met leuke restaurants en een cinema ligt nabij.

Pluspunten:
- 5 slaapkamers
- Ruime woning
- Stevige constructie
- Split level woning
- Tal van mogelijkheden
- Groot perceel
- Zalige ligging met muisstille omgeving
- Grenzend aan natuur

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 299.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Bewoonbare opp.
275,0 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
1969
Staat
Goede staat
Bijgebouw
Ja
Type dak
Zadeldak

Terrein

Perceel opp.
1.714,0 m²
Tuin
Ja

Indeling

Zolder
Ja
Kelder
Ja
Zolders
1
Kelder
Ja
Keuken
Ja
Terras
Ja

Ligging

Omgeving school
2.000 m
Omgeving openbaar vervoer
700 m
Omgeving winkels
1.000 m

Garage

Garage
Ja
Buitenparking
4

Comfort

Gemeubeld
Nee
Lift
Nee

Energie

EPC
587 kWh/m²
EPC unieke code
20240626-0003290432-RES-2
EPC klasse
F
Type ramen
Hout
Beglazing
Enkel glas
Verwarming
Stookolie

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bodemattest
Ja

Downloads

Stel je vraag
Heusden-zolder
Ruime woning met 5slpk + groot perceel in bosrijke omgeving!
€ 299.000
Voortstraat 58, 3550 Heusden-Zolder
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden