Driesstraat 47, 3550 Heusden-Zolder
€ 435.000
  • 230 m²
  • 3
  • 712 m²
Driesstraat 47, 3550 Heusden-Zolder
€ 435.000
  • 230 m²
  • 3
  • 712 m²
Rustig gelegen instapklare woning met 3slpks op 7are!
Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!

Stap binnen in deze indrukwekkende moderne vrijstaande woning, goed gelegen in een rustige doodlopende U-straat. Met drie ruime slaapkamers en een inpandige garage is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele leefomgeving. De open en praktische indeling, vol natuurlijk licht, in combinatie met een mooie tuin, maakt deze woning tot een uitnodigende plek om te wonen.

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal is er voldoende ruimte om jassen en schoenen op te bergen. Hier vind je ook een apart toilet en de trap naar de bovenverdieping. Rechts bevindt zich de inpandige garage, ideaal voor directe toegang met boodschappen. De woning is volledig onderkelderd. (kruipkelder)

Als je rechtdoor loopt, betreed je de lichte open leefruimte, waar de praktische L-vorm de open keuken, eetkamer en woonkamer met elkaar verbindt. De gezellige woonkamer, links in de ruimte, biedt een knusse zithoek en plek voor een bureau. De speksteenkachel voegt warmte en sfeer toe, terwijl de centrale eetkamer genoeg ruimte biedt voor een grote eettafel, met uitzicht op de groene tuin.

De ruime keuken is een droom voor elke kookliefhebber, met een gasvuur, een groot kookeiland en veel lichtinval dankzij de grote ramen. Een schuifraam geeft toegang tot het terras en de achtertuin, perfect voor buiten dineren. De keuken is verbonden met een handige berging met inbouwkasten, die ook toegang biedt tot de tuin. Daarnaast sluit de berging aan op een ruime waskamer, waar er voldoende ruimte is om de was te doen, te vouwen en te strijken. Alle benodigde aansluitingen zijn aanwezig, en vanuit de waskamer heb je toegang tot de garage.

Op de bovenverdieping vind je drie zeer ruime slaapkamers, elk met veel natuurlijk licht. De enorme badkamer is luxe ingericht met een dubbele lavabo, toilet en douche. Van hieruit is er directe toegang tot een dressing met inbouwkasten—een groot pluspunt. Alle ramen van de bovenverdieping zijn voorzien van rolluiken voor extra privacy. In de gang is er een zolderluik dat leidt naar een gezellige hobbyzolder. Het dak is volledig geïsoleerd.

De woning beschikt over een mooie voortuin met een ruime oprit, en de groene achtertuin is volledig omheind, wat zorgt voor veel privacy. Dit is de perfecte plek voor kinderen om veilig te spelen en voor de hond om vrij rond te rennen. Achterin de tuin staat een groot tuinhuis van 6x4 meter, ideaal voor extra opslag of als knusse buitenplek.

Met een moderne uitstraling en goed onderhouden buitenkant, waaronder raamkaders van afromozia hout, is dit huis een echte eyecatcher. Het is bovendien energiezuinig, uitgerust met zonnepanelen (3840 W/piek) en een terugdraaiende meter, met certificaten. Vloerverwarming op de begane grond en de bovenverdieping, een regenwaterton van 10.000 liter, en een conforme elektrische keuring maken deze woning compleet.

Gelegen in een residentiële buurt, op enkele minuten van de snelweg, biedt deze woning de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. De bosrijke omgeving nodigt uit tot prachtige wandelingen, en verschillende supermarkten zijn in de nabijheid te vinden. Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en moderne levensstijl.

Pluspunten:
- Moderne afwerking
- Praktische indeling
- Zonnepanelen
- Ek = conform
- Residentïele ligging, doodlopende u-straat
- Kruipkelder
- Uitstekende bereikbaarheid met de autosnelweg

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!
360°
Details

Financieel en beschikbaarheid

Nettoprijs
€ 435.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Bewoonbare opp.
230,0 m²
Constructie
Open
Bouwjaar
2007
Staat
Uitstekend
Bijgebouw
Ja
Type dak
Puntdak

Terrein

Perceel opp.
712,0 m²
Tuin
Ja

Indeling

Zolder
Ja
Kelder
Ja
Dressings
1
Zolders
1
Kelder
Ja
Terras
Ja

Ligging

Omgeving school
1.500 m
Omgeving openbaar vervoer
100 m
Omgeving winkels
1.000 m
Omgeving autosnelweg
3.000 m

Garage

Garage
Ja
Buitenparking
1

Comfort

Gemeubeld
Nee
Lift
Nee
Rolluiken
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC klasse
C
Type ramen
Hout
Beglazing
Dubbele beglazing
Verwarming
Gas
Regenwaterput
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Stedenbouwkundige info
Ja
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
ja
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bodemattest
Ja
Stel je vraag
Heusden-zolder
Rustig gelegen instapklare woning met 3slpks op 7are!
€ 435.000
Driesstraat 47, 3550 Heusden-Zolder
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden