Heirstraat 482, 3630 Maasmechelen
aanvraag
  • 925 m²
Heirstraat 482, 3630 Maasmechelen
aanvraag
  • 925 m²
Individuele handelszaak te huur in Maasmechelen

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw handelszaak? Zoek niet verder! Gelegen aan de Heirstraat 482 in Opgrimbie, Maasmechelen, bieden wij de opportuniteit om dit veelzijdige handelspand te huren.

Het handelspand bevindt zich in een ideale omgeving, omgeven door diverse faciliteiten zoals winkels, apotheken en andere essentiële voorzieningen. Ondanks de gunstige nabijheid van deze faciliteiten, ligt het pand in een rustige omgeving, wat zorgt voor een aangename werksfeer.

Doordat het pand opgedeeld kan worden in verschillende ruimtes, biedt het tal van mogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven. Of je nu een detailhandel, kantoor, gezondheidspraktijk of iets anders wilt opzetten, dit pand kan aan jouw specifieke behoeften worden aangepast. De ruimte biedt diverse indelingsmogelijkheden, waardoor je de perfecte werkruimte kunt creëren voor jouw bedrijfsactiviteiten. Bovendien is de locatie makkelijk bereikbaar en geniet je van een kalme werkomgeving, terwijl je toch dicht bij alle benodigde voorzieningen bent. Dit handelspand wacht op een enthousiaste zelfstandige om deze bloeiende onderneming te runnen.

Ben jij die gedreven ondernemer die wij zoeken? Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, neem vandaag nog contact met ons op.

Maak van dit handelspand jouw nieuwe bedrijfsruimte en geniet van alle voordelen die deze fantastische locatie te bieden heeft!

EXTRA:

PLUSPUNTEN :

*veel mogelijkheden
*gunstige ligging
*veel parking

Details

Gebouw

Bewoonbare opp.
925,0 m²
Constructie
Gesloten
Staat
Goede staat
Verdieping(en)
1

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Terras
Nee

Garage

Garage
Ja
Buitenparking
Ja
Stel je vraag
Individuele handelszaak te huur in Maasmechelen
Individuele handelszaak te huur in Maasmechelen
aanvraag
Heirstraat 482, 3630 Maasmechelen
Contacteer ons
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon/GSM in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden